Det närmar sig...

Nu har vi passerat 2månadersgränsen och julen kommer närmare och närmare för varje dag som går! Idag tog vi en tur till Åsby och Ikea och söp in all julstämning, kom även där ifrån med några julsaker.
Absolut bästa köptet var doftljusen Tindra från Ikea som luktar äpple/kanel, en riktigt julig doft!Julkortsprototyper

Ute står regnet som spön i backen och här inne sitter jag och gör några olika typer av julkort... Tända ljus och julmusik gör stämningen myyysig...


Allers Julmagasin

Ljusen är tända, pepparkakorna framme, julmusiken på och Allers julmagasin ligger på bordet och bara väntar på att få öppnas!
Ni som redan läst det - Vad tyckte ni om årets upplaga? Hiss eller Diss? 
Juleskum

Igårkväll när det hade blivit mörkt ute så tände vi massor av ljus, lyssnade på julmusik, mumsade på årets första juleskum och drömde oss 2 månader framåt i tiden...


Julkalender

Inhandlat årets BingoLottoJulkalender idag... Paket till årets paketkalender har oxå börjat inhandlats... Julgrejor börjar anlända till affärerna... Mysfaktorn ökar sakta men säkert... =)))


Huvudbry...

Medan vi myser och mumsar på årets Ballerina Pepparkaka - mums - funderar vi över årets julkortsmodell... Skall vi göra dem traditionella i rött, vitt o grönt eller skall vi go crazy och göra moderna kort i regnbågens alla färger ??? Vad tycker ni ???Julen är här!

Första oktober är det idag och som vanligt betyder det att jag och min mamma sparkar igång julen hemma hos oss. Förmiddagen har vi ägnat åt att lyssna på julmusik, ätit mandariner och pepparkakor samt druckit julmust(tyvärr hittade vi bara light..) - RIKTIGT MYSIGT!
Liksom förra året så kommer ni kunna följa vår jul här på bloggen. Så nu säger vi "Hej igen!"till alla gamla läsare och "Välkomna hit" till er som klickat er in här för första gången. Hoppas ni är redo för julen 2011 för nu kör vi!!!


RSS 2.0